Home   
 
   Producten   
 
   Nieuws   
 
   Werken bij Damco   
 
   Over Damco   
 
   Contact   
 
   MTC   
 
Nieuws
GNB en Damco leveren acculaadstation voor DHL
2013-02-11
Doordat DHL Supply Chain besloot de Nikon-operatie te centraliseren in een van de vier warehouses op de campus in Beringe ontstond de behoefte aan een apart acculaadstation. Samen met GNB en Damco werd in het bestaande pand een flexibele en efficiënte oplossing gerealiseerd.

Klik hier om het het volledige artikel te lezen op Logistiek Totaal
.
Nieuwe catalogus
2017-01-01
Alle prijzen van de Catalogus zijn gewijzigd i.v.m. nieuwe prijzen door sterke staalprijsverhogingen. Hierdoor is onze nieuwe catalogus wat later klaar. Men kan de prijzen iets hoger kiezen of gewoon even bij ons aanvragen/opvragen.
Damco ontwikkelt GPP-puller
2010-10-02
Voor Still ontwikkelde Damco uit Vlaardingen de GPP-puller. Het systeem is bedoeld om eenvoudig en met een geringe kracht op een veilige manier batterijen van hef- en magazijntrucks zijdelings te wisselen.
De GPP-puller is vooral bedoeld vooral inzet op locaties waar veel elektrisch aangedreven intern transport wordt gebruikt. Indirect draagt de GPP-puller volgens de producent bij tot het verhogen van de levenscyclus van de batterijen. Daarnaast worden direct de arbeidsomstandigheden verbeterd, aangezien de batterijen met geringe kracht gemanipuleerd worden en een bovenloopkraan overbodig wordt.
De GPP-puller beschikt over de juiste mechaniek om de batterij te verplaatsen en is uiteraard voorzien van een vergrendeling. Verder is het systeem uitgerust met een wisselplaat met koppelstuk. Via verstevigde stelvoeten kan de juiste uitrolhoogte worden gekozen en kan de batterij op een stabiele en veilige manier worden gewisseld. Het geheel kan worden verplaatst met behulp van een hef- of pallettruck.

Lees hier het artikel op LogistiekTotaal.
 
 
Damco Metaalwerken